Welkom op MTBTrails

Het is 1996 als ik mijn eerste echte mountainbike koop: een Grisley Mega 30 met een (olie lekkende) Marzocchi XC voorvork en LX afmontage. Inmiddels vele jaren later, MTB ik nog steeds fanatiek en heb ik op heel veel plekken mogen fietsen. De voet van de Matterhorn bij Schwarzsee (2585m), de "Heavens Door" route naar bedevaartkapel Ziteil (2433m) in Savognin en mijn offroad beklimmingen van de Mont Ventoux zijn échte hoogtepunten geworden.

Sinds begin 2013 bezit ik een Garmin Etrex Vista HCX GPS. Een prachtig apparaat die met name in het buitenland zijn nut al ruimschoots heeft bewezen. Inmiddels MTB ik niet meer zonder de Garmin en leg daardoor veel MTB routes vast. Zo kwam dan ook het idee, om de mooiste en leukste MTB trails die ik zelf heb gereden online te gaan zetten.

Inmiddels staat een ruim aanbod van door mijzelf gereden MTB trails online. Naast de GPS bestanden probeer ik zoveel mogelijk nuttige informatie over het gebied en de MTB routes te vermelden. Uiteraard zijn alle GPStracks vrij te downloaden. Heb je ze gereden? Laat dan via een reactie weten wat je er van vond!


Cube logo

SportvoedingWebshop logo


garmin-logo